HappyZoo Social Links

Follow Us

Tel: +385 91 400 10 23

O nama

Happy Zoo je alter ego poduzeća punim nazivom Initium Novum d.o.o. koje je osnovano i registrirano u 12 mjesecu 2013 godine. Naša je misija približavanje hobby-ja akvaristike i teraristike svim ljudima koji su imalo zainteresirani za iste.

Osnova našeg djelovanja je duboko i istinsko poznavanje potreba kućnih ljubimaca, ako pasa i mačaka, tako i akvarijskih životinja(nisu tu samo ribice!) te na kraju, terarijskih i vivarijskih životinja. Sukladno tome, u potpunosti smo u stanju ostvariti svaku Vašu želju za bilo kojim i bilo kakvim kućnim ljubimcem na način da ćete mu uz naše savjete biti u stanju osigurati lijepi, zdravi i veseli način života. Bogati dugogodišnjim iskustvom za Vas ćemo uvijek birati i biramo samo najbolju opremu (omjer cijena-kvaliteta, bestbuy) za koju garantiramo. Savjetovati ćemo Vas i jedva čekamo Vaša pitanja, kako putem web-a, tako i u našoj maloj skromnoj trgovini.

Ne postoji životinja(koliko god neskromno zvučalo) koju ne možemo dobaviti i, ponuditi joj smještaj koji mora biti kombinacija Vaših želja ali i, potrebe same životinje. I da, unaprijed Vas obavještavamo, ponekada ćemo odlučiti da Vam pojedinu životinju nećemo prodati....jedino zbog dobrobiti životinje.

Na svu našu opremu nudimo garanciju(proizvođača+vlastitu..po dogovoru), uz svaku kod nas kupljenu životinju dobijate detaljne upute o čuvanju iste, te napismeno u kratkim crtama CareSheet (kratki opis životinje i njezinih potreba) kako bi Vas svakodnevno podsječalo na vaše obaveze prema životinji.

U kontaktu smo sa širokim izborom proizođača i dobavljača kako bi Vam u svakom momentu mogli ispuniti Vaše želje a, i potrebe Vaših ljubimaca.

Sami uzgajamo našu živu hranu, hranjenu najboljim kombinacijama kako bi Vaši ljubimci rasli zdravo i veselo. kod nas uvijek možete pronači veliki izbor žive hrane (tako i smrznute - pinky-je i miševe) u koju spadaju žohari(razne vrste), skakavci(razne vrste), voćne mušice(razne vrste), Spring Tail, sitne bubice za prehranu žabica i manjih terarijskih životinja.

Nudimo i usluge projektiranja, dizajniranja i smještaja akvarija(bilo kojih dimenzija!), terarija (bilo kojih dimenzija!) u Vaš prostor, te istovremeno nudimo da na sebe preuzmemo brigu o istima uz periodično održavanje, čišćenje..u dvije riječi, kompletno brigu prepustite nama, Vi (i Vaši gosti) samo uživajte u Vašem prekrasnom dijelu čiste prirode. Pogodno za velike firme, hotele, restorane i barove koji požele daškom prirode osvježiti i uljepšati svoje prostore.

Obratite nam se sa punim povjerenjem i, nećete biti razočarani.

Suhoparni podaci:

 • Initium Novum d.o.o.
 • Šišanska 80, 52 100 Pula(ti je firma registrirana)
 • Kavrerski put 7 (je mjesto gdje radimo :) )
 • OiB: 24318223491
 • IBAN: HR3123600001102393948

What we do

 • 05 Jun
  Donosiocu 10% popusta na kompletan asortiman. Samo neka je veselo...samo neka se nesto desava. Druzimo se i budimo veseli, zajedno sa svim nasim kucnim ljubimcima. Letak je ovdje. Vrijedi do...
 • 19 May
  U ponudi HappyPound jezerca. Komplet, plug&play. Obratite nam se sa povjerenjem!
 • 15 May
  petak 16.05 i subota 17.05.  20% na cijeli adortiman Royal Canin IDEMOOOOOOOOOOOO
 • 05 May
  Ovaj tjedan...05 - 10.05 10% popusta na ribice i akvarijsko bilje. Razveselite svoj akvarij jatom prekrasnih razbora...tetri......wooooooohooooooo
 • 01 Apr
  S veseljem Vas obavještavamo da sa danom 04.04.2014 počinjemo sa radom. S veseljem Vas očekujemo!!!!!