HappyZoo Social Links

Follow Us

Tel: +385 91 400 10 23

Akvariji

AkvarijMaliNaslovniAkvarij nije samo staklo, voda, biljke i ribice...akvarij je puno puno više od toga, dozvolite nam da Vam dočaramo taj prelijepi svijet.

Akvarij je u stvari jedan mali i krhki mikrosvijet koji mi stvaramo i kontroliramo...za njega smo odgovorni. Mali dio prirode u kojem je potrebno postići (što i nije lako) prirodnu ravnotežu svih elemenata. Priroda kao takva je komplicirana, rekli bi...savršena? tim više je sve kopirati u akvarij poprilično zahtjevan izazov. Bez želje da se nešto mistificira, naime...svatko može u lokalnom PetShop-u kupiti staklo, par biljkica i ribica te isto ispremiješati....reklo bi se, imati će akvarij :) Stoji...no, akvaristika je trunku više i, njena ljepota je u ulaženju u detalje, praćenju i poštivanju prirodnih ciklusa. Prirodu je jednostavno nemoguće 'silovati'...ona ima neke zakonitosti koje smo, rekali bi.....obvezni poštivati. Ako se tih par pravila budemo pridržavali, onih par ribica i biljaka sa početka priče živjeti će dugo i veselo, razmnožavajući se u svojim prirodnim uvjetima...u protivnom, vjerojatno ćete biti prisiljeni jednom tjedno kupovati nove ribice, a jednom mjesečno nove biljke, a....vjerujte, to Vam nije cilj(nije ni nama). Uz naše bogato iskustvo te uz našu stručnu pomoć, omogućiti ćemo Vam da u potpunosti uživate u svojim mikro svijetovima, a zajedno sa Vama uživati će i Vaše životinje.

Kako bi Vam što je moguće više približili svu ljepotu ovog hobija, ukratko smo pokušali napraviti par priča i na neki način podijeliti akvaristiku (koliko je to moguče...buduči je područje jako jako široko) u dvije grupe:

Mi smo u mogučnosti ponuditi Vam široki spektar opreme, te široki izbor kvalitetno uzgojenih ribica i biljaka(ukoliko ih nemamo na stanju, možemo sve vrlo brzo dobaviti) kako bi Vam u svakom trenutku ulaska, razvoja Vašeg hobby-ja bili uvijek pri ruci :) I ovdje ćemo ponoviti, obratite nam se s punim povjerenjem, uvijek ćemo Vam izaći u susret i uvijek ćemo Vam pomoči našim savjetom.

U svakom momentu smo Vam u mogučnosti ostvariti sve Vaše zamisli: klik