HappyZoo Social Links

Follow Us

Tel: +385 91 400 10 23

dio prirode u Vašem domu

Terarij, vivarij ili paludaruj samo su preslika jednog dijela prirode u Vašem domu, prekrasna živa slika koja uljepšava i uveseljava Vaš prostor.

Više ...

Ptice i glodavci

Ptice i glodavci postaju sve češći kučni ljubimci te nam pružaju puno veselih trenutaka u zajedničkom druženju.

Više ...

Aquarium

Akvarij nije samo staklo, voda, biljke i ribice...akvarij je puno puno više od toga, dozvolite nam da Vam dočaramo taj prelijepi svijet.

Više ...

Živa hrana

Živa hrana je osnova imanja bilo koje terarijske životinje, jer, nijedna životinja neće neće pojesti mrtvu hranu(osim zmija ako ih uspijete naučiti na mrtvi plijen).

Dobrodošli!

DobrodosliLijepi pozdrav i dobro nam došli na naše stranice! Happy Zoo je tu da Vam pomogne upoznati, zavoljeti i veselo imati kućne ljubimce. Trudimo se da stranice budu veselo i opušteno mjesto gdje ćete moći pronaći puno zanimljivih stvari. Mi smo, skromno, ljudska strana kućnih ljubimaca i progovaramo u njihovo ime. Sigurni smo da ćete na našim stranicama pronaći puno zanimljivih stvari (možda i ponešto naučiti? :) ), a mi sa naše strane obećavamo da ćemo se jako potruditi da baš tako bude. Mi Vaše i naše ljubimce iskreno volimo, o njima brinemo i pazimo ih, voljeli bi sa Vama podijeliti svo naše iskustvo. Nismo isključivo trgovina, voljeli bi biti mjesto gdje će se moći razmjenjivati iskustva, sa Vama podijeliti naše bogato iskustvo...i, vjerujte, desiti će se da Vam ponekad i nećemo prodati životinju ukoliko zaključimo da niste spremni za istu. Želimo Vam omogućiti da u potpunosti uživate u Vašim kućnim ljubimcima, ali...i da oni uživaju zajedno sa Vama. Pomoći ćemo Vam unijeti dio prirode u Vaš dom, poslovni prostor....tu smo zbog toga te nam se slobodno i sa povjerenjem obratite.

Sve novosti vezane uz našu djelatnost objavljivati ću ovdje.

Najave

  • 05 Jun
    Donosiocu 10% popusta na kompletan asortiman. Samo neka je veselo...samo neka se nesto desava. Druzimo se i budimo veseli, zajedno sa svim nasim kucnim ljubimcima. Letak je ovdje. Vrijedi do...
  • 19 May
    U ponudi HappyPound jezerca. Komplet, plug&play. Obratite nam se sa povjerenjem!
  • 15 May
    petak 16.05 i subota 17.05.  20% na cijeli adortiman Royal Canin IDEMOOOOOOOOOOOO