HappyZoo Social Links

Follow Us

Tel: +385 91 400 10 23

dio prirode u Vašem domu

Terarij, vivarij ili paludaruj samo su preslika jednog dijela prirode u Vašem domu, prekrasna živa slika koja uljepšava i uveseljava Vaš prostor.

Više ...

Ptice i glodavci

Ptice i glodavci postaju sve češći kučni ljubimci te nam pružaju puno veselih trenutaka u zajedničkom druženju.

Više ...

Aquarium

Akvarij nije samo staklo, voda, biljke i ribice...akvarij je puno puno više od toga, dozvolite nam da Vam dočaramo taj prelijepi svijet.

Više ...

Živa hrana

Živa hrana je osnova imanja bilo koje terarijske životinje, jer, nijedna životinja neće neće pojesti mrtvu hranu(osim zmija ako ih uspijete naučiti na mrtvi plijen).

Ptice i glodavci

Ptice i glodavci postaju sve češći kučni ljubimci te nam pružaju puno veselih trenutaka u zajedničkom druženju.

Kako za ptice, tako i za glodavce obezbijedili smo Vam svu potrebnu opremu, izabrane vrste hrane, grickalice i vitamine. Kod nas u svakom momentu možete odabrati i Vašeg novog kučnog ljubimca. Sve su naše životinje birane iz najboljih uzgajivačnica te Vam možemo garantirati njihovo zdravlje. Bilo to ptice(papige...raznih vrsta, kanarinci)..ili bilo koja vrsta glodavaca...sigurni smo da ćete dugo uživati u njihovoj razigranosti. Naravno, kao i svaka životinja, tako i ptice i glodavci zahtijevaju pažnju i Vaše vrijeme. Što više vremena posvetite njima, to ćete više sreće, veselja i smijeha dobiti za uzvrat. U mogučnosti smo Vam obezbijediti svaku životinju koju poželite(uvijek i isključivo od provjerenih uzgajivača!) čak ako je trenutno i nemamo u dućanu. Pogotovo kada govorimo o velikim papigama, naše su sve papige ručno hranjene i naviknute na čovjeka i...mogu Vam pružiti puno puno godina veselja.

U stanju smo Vam ponuditi i nastambe za iste, napravljene i po narudžbi, ukoliko ih nemamo trenutno u dućanu, možemo Vam ih obezbijediti u vrlo kratkom roku, u suradnju sa vrhunskim kako dobavljačima, tako i proizvođačima.

Obratite nam se slobodno sa punim povjerenjem, vjerujte...nećemo Vas razočarati..i, u svakom slučaju i na svaki mogući način izaći ćemo Vam u susret.

 

Najave

  • 05 Jun
    Donosiocu 10% popusta na kompletan asortiman. Samo neka je veselo...samo neka se nesto desava. Druzimo se i budimo veseli, zajedno sa svim nasim kucnim ljubimcima. Letak je ovdje. Vrijedi do...
  • 19 May
    U ponudi HappyPound jezerca. Komplet, plug&play. Obratite nam se sa povjerenjem!
  • 15 May
    petak 16.05 i subota 17.05.  20% na cijeli adortiman Royal Canin IDEMOOOOOOOOOOOO